Dió

  • Alany: dió magonc Érés / fogyasztási idő: Szeptember vége, október eleje Termékenyülés: pollenadó szükséges Termőképesség: korán termőre fordul, rendszeresen és igen bőven terem Felhasználás: könnyen törhető, nyersen, jól tárolható Ajánlott termőtáj: bárhol az országban Ellenállóképesség: kései fagyokra kevéssé érzékeny
  • Alany: dió magonc Érés / fogyasztási idő: Október közepe Termékenyülés: pollenadó szükséges (Milotai bőtermő) Termőképesség: igen korán termőre fordul, rendszeresen és bőven terem Felhasználás: könnyen törhető, nyersen, jól tárolható Ajánlott termőtáj: bárhol az országban Ellenállóképesség: kései fagyokra kevéssé érzékeny
  • Alany: dió magonc Érés / fogyasztási idő: Szeptember első harmada (korai) Termékenyülés: pollenadó szükséges Termőképesség: korán termőre fordul, rendszeresen és bőven terem Felhasználás: könnyen törhető, nyersen, jól tárolható, fája faipari célra alkalmas Ajánlott termőtáj: bárhol az országban Ellenállóképesség: edzett, egészséges lombozat
Go to Top